đŸ‘•đŸ’łđŸ·âœˆđŸŒż

Jobbade tidigt bĂ„de torsdag och fredag. Nog Ă€r det skönt att ha hela eftermiddagen ledigt, men man blir trött tidigt nĂ€r man gĂ„tt upp 4:30 tvĂ„ dagar i rad. Ni kan ju gissa hur pigg jag var pĂ„ fredagskvĂ€llen. 😮. Klockan ringde pĂ„ lördagsmorgonen ocksĂ„. Agnes och jag hade bestĂ€mt att Ă„ka ivĂ€g pĂ„ lite shopping. Jag skulle inte ha nĂ„got speciellt utan mest Ă„ka med som chaufför och sĂ€llskap. Jo, jo... Vi startade pĂ„ Frölunda torg och rĂ€tt vad det Ă€r sĂ„ stĂ„r jag inne pĂ„ Cassel med halva reapriset i hela affĂ€ren! Brukar sĂ€ga att det Ă€r bĂ€sta platsen att köpa tröjor att ha pĂ„ jobbet.
Jag som inte skulle ha nÄgot stod helt plötsligt i kassakön... Hör samtidigt ett samtal lÀngre bak i kön:
- Ja, jag Àr ju förskollÀrare och brukar passa pÄ att köpa klÀder att ha pÄ jobbet nÀr det Àr rea.
- Jag jobbar ocksÄ som förskollÀrare och detta Àr ju sÄ bra!
SÄ minst 3 förskollÀrare i kön. Cassels borde erbjuda extra rabatter till förskolepersonal!
Shoppingen var inte slut hÀr, och ni kan ju gissa vem som köpte mest.
Turen gick sedan vidare till IKEA. DÀr Ät vi först lite lunch innan vi gav oss runt ett varv pÄ bottenvÄningen. 
Det blev mer att lasta in i bilen, men bara smÄgrejer.
VÀl hemma sÄ blev det snabbfix och sedan en kort promenad till Göran och Marita dÀr vi bjöds pÄ mat, dryck och spel. En mysig och trevlig kvÀll, som vi tackar för. NÀr vi var pÄ vÀg hem började regnet vrÀka ner. Blev en mysig paraplypromenad i mörkret.
Söndagen började med sovmorgon och dĂ€refter gav vi oss pĂ„ hĂ€cken ytterligare en gĂ„ng. PĂ„ eftermiddagen var vi bjudna pĂ„ fika i Skararp. Vi skulle diskutera resplaner. God fika blev det och mycket prat. VĂ„rt resmĂ„l blir London och i dag har bokat flygbiljetter. ✈ Det ska bli sĂ„ kul! Jag har aldrig varit i London. Mycket att se och uppleva! 
Kan ni tĂ€nka er! HĂ€cken Ă€r fĂ€rdigklippt! Victor och Jonas gjorde en bra insats i kvĂ€ll. Lovar att inte skriva ett ord om hĂ€ckar pĂ„ ett helt Ă„r nu, iaf vĂ€xthĂ€ckar 😉 
Njuter just nu av ett glas rose' och ska se en film som jag hoppas Àr bra, men somnar sÀkert.
Â