Sportlovsvecka

För att återgå till det jag senast skrev så kom vi alla, med en halvtimmas försening, in i Sverige. Bagagehämtning och hemfärd gick bra. Det var skönt att släcka lampan vid 1:30.
Arbetsveckan har varit väldigt lugn p.g.a. sportlov. Få barn på förskolan så vi har verkligen haft tid att jobba med förskolans miljö, både röja och förbereda samtidigt som barnen haft full tillgång till oss vuxna och har verkligen kunnat påverka vad som skulle hända under dagarna.
På fredagen skjutsade jag Agnes till jobbet och fick då uppleva denna fina soluppgång:
 På kvällen var det kalas hemma hos Anders och Linda för Love som fyllt 11 år. 
 Vi blev bjudna på god mat och dryck och hade det väldigt trevligt.
 Drack något jag aldrig provat på innan, som jag tyckte var jättegott!!
 Tydligen en populär festdryck bland de yngre, så det är väl därför jag missat den 😂. Får väl ta igen det jag missat 😉.
Lite sovmorgon på lördagen och lite allmänt fixande här hemma innan jag vid 14 blev skjutsad till stationen, av Agnes. Dags att träffa mina gamla kollegor i Varberg.  Vi sågs utanför teatern där vi skulle gå och se PS- musikalen "Flashdance". 
 Vi blev så imponerade av deras fantastiska sång, dans och skådespel. 
 
Kul att vi också på scen fick se ett av våra "gamla" förskolebarn.
Efter föreställningen gick vi till Pinchos för lite mat och prat.
 
 Som vanligt gick tiden alldeles för fort innan det var dags att ta tåget hem vid 20.30. Vi har bestämt att det inte får gå så lång tid mellan gångerna, och nu har vi bestämt att vi ska ses i Vinberg nästa gång.
Jonas hämtade mig på stationen och senare på kvällen såg vi Melodifestivalen, som vi spelat in. Nu ska jag vara lite vågad och göra en gissning om att det bidrag vi ska skicka till Israel kommer från denna, sista deltävling. Jag hoppas på John Lundvik, men det kan lika gärna bli Bishara. Så, någon som vågar sätta emot, eller håller ni med??