Påsk i Coronatider

 
Just nu känns det inte lätt att skriva ett inlägg som inte ska bli lika alla andra inlägg som har skrivits  eller kommer att skrivas eftersom det inte händer så mycket i våra liv just nu. Jo, naturligtvis gör det det, för det som händer är ju det "största" och mest spridda som hänt den moderna världen någonsin. Känner ändå ingen stress eller liknande utan tar varje dag som den kommer. Håller mig uppdaterad om läget och följer myndigheternas uppmaningar. 
 
På jobbet börjar läget gå mer och mer mot det normala, MEN vi har aldrig haft så friska barn att jobba med. De som är på förskolan mår bra och vi använder inte ens en näsduk under dagarna. Detta har vi verkligen något att lära av, för nu kan vi jobba med den undervisning vi ska.
I veckan var jag i Faurås och köpte lite penséer som jag planterade hemma. Att komma in i växthusen är så härligt. Alltid svårt att välja färg på penséerna. 
 Jag älskar ju rosa blommor, men i det blev melerade denna gång. 
 När det är dags för sommarplanteringen vet jag vad jag vill ha: 
 
Eller:
 
I slutet av veckan stod det fina presenter på jobbet när jag kom dit.
 Tack till bästa arbetsgivarna!
 
Påsken har varit väldigt lugn. Långfredagskvällen var Anders och Linda här. Vi åt hamburgare från Globalize foodtruck och sedan spelade vi kort och spel till strax efter två.
Påskafton blev lugn med lite påskmat här för familjen och, naturligtvis, Elin. Soffhäng på kvällen. Har i omgångar sett "Husdrömmar Sicilien" på play. Mysig serie, men jag blir så stressad över hur folk orkar leva under vissa förhållanden. Se serien så kanske ni kan förstå.
Påskdagen bakade jag och lagade mat samt grejade här hemma. På kvällen kom Göran och Marita hit. Det blev en riktig spelkväll i nya par. Göran och jag lyckades slå våra motståndare ordentligt i Sequence. ♠️♥️♦️♣️
I dag blev det lite sovmorgon och på eftermiddagen gick Jonas och jag runt Ljungsjön.