Nu är våren här!

Har tagit in några körsbärskvistar från trädet utanför. Nu blommar de så fint.
Senaste inlägget la' jag ut lördagen den 21/3 på förmiddagen. Den helgen blev ju sedan helt underbar! Lite vårvärme och mycket sol, från en klarblå himmel, gjorde att vi tillbringade mycket tid ute.
 Helt oredigerad bild på himmelens färg.
 
Vi grejade i trädgården, jag putsade fönster,  lyfte upp saker på vinden från vårt uterum (julsaker bl.a.), startade upp gräsklipparen mm.
 Jag satt ute och läste och fyllde samtidigt på D-vitamin förrådet.
 På söndagen tog vi en härlig promenad på stranden.
 Mycket folk som gjorde som vi.
 Emellanåt var det som att gå på en perfekt snäckbeströdd väg
 Väl hemma blev det lite gott mellanmål 
 
 På måndagen var jag på plats på jobbet igen. Härligt att träffa kollegorna och de få barn som var där. Då hade antalet ändå ökat från 0 till 8 under en vecka. Kollegorna hade, då det varit färre barn, storstädat hela förskolan. Det både kändes och syntes när man klev in. 💖
På onsdagsmorgonen kändes det lite konstigt i kroppen när jag varit uppe en stund. Snart kom de första tecknen på yrsel. Har lärt mig nu att det i detta läget gäller att lägga sig ner snarast, för att det inte ska bli ett yrselanfall med kräkningar 🤮. Det var bara att ringa jobbet och därefter lägga mig och sova bort det hela. Denna Migränrelaterade yrsel, har forskningen visar, dyker ofta upp när kroppen gått in i en lugn fas: morgnar, helger, semester osv. Varför vet man inte. Skönt är nu att jag känner igen tecknen och kan häva anfallet med sömn OCH att jag vet vad det handlar om. På eftermiddagen var allt som vanligt igen.
På min lediga fredag städade jag huset. Vädret var fint, så tänkte solat en stund, men hittade ingen "läig" plats 🙁. Bakade en Kanelbullekladdkaka till lördagen. På kvällen gjorde vi hamburgare. Gott!
På lördagen var jag och handlade åt pappa som är förståndig och håller sig från affärer just nu 👍. Det blev besök på Systemet, Apoteket och Willys innan varorna levererades. 
Eftersom Victor fyller år på måndag hade han fått önska mat till lördagen. Detta blev vår form av kalas nu i Coronatider, familjen och naturligtvis Elin. Det blev grillad kyckling med klyftpotatis och sås. Till efterrätt blev det då denna fantastiskt goda kladdkaka:
På Victors kalas brukar Earth hour infalla,  så också den här gången. 
 Vi skulle varit på Arvingarna i Halmstad denna kväll, men turligt nog blev det framflyttat till i höst.
I natt ställde vi om till sommartid. 
Idag har vädret återigen varit soligt och fint. Fixade en del hemma, gick en lång promenad och plockade också lite vitsippor.
 Blev det inga Arvingarna igår så fick det bli i hörlurarna idag istället.
Familjen uppvaktade Victor på kvällen, då hans födelsedag imorgon är fylld med div. annat för familjens  (min) del.
 
Det blev pizza från Lilla Napoli.
 Därefter lite paket och annat kul