En kortare vecka

Den här veckan blir det ett kortare inlägg då det inte finns så mycket att skriva om. Det händer ju saker hela tiden men allt passar inte att skriva om i en blogg eller så är det helt enkelt inte något utöver det vanliga som är roligt att dela med sig av.
I natt ändrade vi om till sommartid, vilket innebar en timma mindre att sova. Dessutom ringde min klocka tidigt, för kl 8:45 var det samling i kyrkan. Äntligen var det dags för oss att få sjunga!  Pga en miss med församlingsbladet som inte delats ut i veckan som det skulle så var det väldigt dålig spridning med infon om att vi skulle sjunga tillsammans med Magnus Johansson på trumpet OCH sång. En del folk blev det ändå.
Till skillnad från Henrik Åberg, som vi sjöng med i julas och som knappt hejade på kören när han kom in, så gick Magnus runt och tog ALLA i kören i hand och hälsade!! Skillnad på stjärna och stjärna.
Bilder från övningen innan. Vilka duktiga musiker!! De spelade så jag rös i hela kroppen.
Idag kändes det som om allt gick väldigt bra. Det blev spontana applåder mitt i gudstjänsten efter vår sång "Hosanna", där Magnus både sjöng och spelade precis som vår körledare Mats. Efteråt fick vi sååå mycket beröm av de som lyssnat och även av Magnus. Kul!
Igår var Agnes och jag ute på lite shopping. Vi skulle bl.a. fixa lite födelsedagspresenter till Victor, som fyller år på Långfredagen. Det gjorde vi och dessutom fick Agnes shoppat en del, medan jag intog min vanliga plats...
Haha! 
I veckan har vi jobbat med naturvetenskap, IT och teknik på förskolan. En dag blev det kemiinspirerat arbete med att blanda färger efter ett bestämt schema. 
Barnen sa att de tyckte det var så spännande! "Man vet inte vad som händer!"
I onsdags rockade vi sockorna för att visa att det är OK med olika. En viktig dag!
Nu ska jag strax fixa lite våfflor. Får se om Jonas och Victor är sugna, för de har redan blivit bjudna på våfflor hos "farmor" tidigare idag. Agnes och jag får väl äta själva annars.