Sista veckan i maj

Från att inte ha läst en roman på flera månader så läser jag nu så ofta jag hinner. Det är boken jag berättade om i mitt senaste inlägg, som är så bra! Har också hittat min nya läsplats:
 Så avkopplande att sitta här
 Ibland dyker det upp någon som vill in:
 En helt vanlig arbetsvecka förutom att min kollega nu lämnar oss för att gå på mammaledighet. Kommer att bli väldigt tomt, för oss alla. Ja, en sak till ingick inte i det vanliga: jag jobbade på fredagen. Det var ett rektorsmöte men via nätet, så jag kunde jobba hemifrån. Det är andra gången vi kör möte på detta sätt och det har fungerat så bra att vi i höst kommer att ha minst vartannat möte så här. Det kan bli alla möten beroende på hur det går med pandemin och rekommendationer.
På fredagskvällen var det bara Agnes och jag hemma. Vi bestämde oss för att hämta mat på Linnéa&Basilika. Hade hört så mycket gott om detta stället. Agnes tog wokade nudlar med kyckling, vilket hon tyckte var gott. Jag tog gul curry med kyckling och... det var totalt smaklöst! Så besviken. Jag gillar inte stark mat, men smak vill jag gärna ha. Nä, ska jag ha Thai framöver får det bli Kellys eller Ticks. T.o.m. min egengjorda Thaigryta är bättre!
Lördag och söndag har ju vädret varit helt underbart. Mycket tid i solen har det blivit. På lördagskvällen grillade vi, alla fem. Gott!
Idag, mors dag, blev jag uppvaktad av mina fina barn med blommor och en bok: 
 Är jätteglad för presenterna men är ännu gladare för att de tillsammans fixat till mig. 💕💖
På eftermiddagen mötte familjen upp Jonas mamma och Leif vid Glasshuset. Jonas bjöd på goda glassar vilka togs med och åts på stranden i det fantastiska vädret.
 På behörigt avstånd, på olika filtar.
(Bilder lånade från Vanja).
Som avslutning spelade Vanja, Leif, Jonas och Victor minigolf. Inte min favorit, inte heller Agnes. Underhållande var det iaf 😂:
 Victor fick pris för bästa dagsresultat
 Ett resultat som stod sig i typ en kvart 👍👏.
Nu i kväll blev det bakad sötpotatis med skinkröra och ett gott glas vin.
 
En extra tanke till min mamma idag.