Att hålla avstånd

Efter en måndag med administrativa uppgifter och APT på måndagskvällen följde en natt som avslutades kl. 4 på morgonen med nysningar och snorig näsa 🤧. Det var bara att inse att jag inte skulle gå till jobbet den dagen. Det blev inte så mycket värre, men för att göra rätt var det bara att hålla sig hemma ytterligare ett par dagar. Fyllde tiden med läsning, Tv-tittande, stickning och lite hemarbete. Snuvan klingade av och jag kände mig inte speciellt sjuk.
Passade också på att baka lite.
 På torsdagseftermiddagen var jag och lämnade denna påse med gott innehåll till våra vänner i karantän:
 Fortsättning följer
Fredag och jättefint väder.
 
Bestämde mig för att, på eftermiddagen, ta en promenad med Moses. 
 Vid dessa tillfällen får man inte vara stressad för det tar tid! Allt ska luktas på och långa stunder med spaning. Dessutom träffade vi på ett par hankatter som bara INTE kunde ignoreras. (Som tur var kom deras ägare och de följde med henne in. Hon hade f.ö. mycket roligt åt min kamp med att försöka rubba Moses ur fläcken). En timme tog en promenad på tre kvarter...
Efter maten på kvällen var det så dags för lite AW och ölprovning med vännerna Björn och Nina. Ja, egentligen var det ju bara Jonas som jobbat under fredagen. Naturligtvis var träffen helt Coronasäker:
Några trevliga timmar försvann snabbt. Ölen var dessutom väldigt god. Kul att göra något tillsammans igen även om det blir på avstånd.
Lördagen ägnades bl.a. till städning och lite handling. Passade väldigt bra då vädret var grått, regnigt och blåsigt. Jonas påbörjade byte till vinterdäck på en av våra bilar, vilket han har möjlighet att göra inomhus, som tur är. 
Idag har vi bl.a. fixat lite med utebelysningen, mat till småfåglarna och varit på vinden. Nu är det förberett för adventspyntande inför helgen. 
Här är det jag läser just nu eller ska läsa. Åh, vad man kan bli lycklig över detta.