Julklapp i augusti

Återigen måndag. Vädret är grått och det är lite höstkänsla. Passar mig utmärkt då jag ska fortsätta med det som vi ägnade gårdagen åt: att skruva ihop våra köksskåp.
 Såhär ser det ut i en del av vårt hem just nu.
Jag tycker det är ganska roligt att skruva ihop skåp, om det flyter på bra och det gjorde det verkligen igår med de 13 skåp vi monterade. Ikväll ska vi ge oss på de större skåpen och då behöver vi vara båda två.
Imorgon kommer snickarna och ska gipsa väggar och tak+ lite annat och på onsdag ska det vara dags att börja sätta upp skåpen. Spännande!
Veckan har för övrigt gått väldigt fort på jobbet. Nu är nästan alla barn tillbaka efter sina ledigheter och det har märkts då det är full fart.
I lördags var det dags för min syster och mig+ våra respektive att använda den julklapp vi fått av pappa: att bli bjudna till Zorba i Varberg. Jonas och jag tog tåget till Varberg. Från att ha lämnat ett regnigt och lite kyligt Falkenberg med jackor och paraplyer kliver vi av tåget i ett soligt och skönt Varberg. Vi startade hemma hos pappa med lite champagne och tilltugg ute på balkongen.
 
Utsikten från pappas balkong. (Det går faktiskt att se havet, och i en resebroschyr hade det klart stått "havsutsikt" 😂).
Vid 18:30 var vi på plats på Zorba. Där serverades vi god mat och dryck.
 Det blev också lite god dessert: Irish Coffee. Var först tveksam om jag skulle dricka någon, för kaffe på kvällen gör mig hur pigg som helst.
Vi hade så roligt och trevligt. 
Vid 21:30 tog vi tåget hem igen och blev hämtade av Victor på stationen.
Ja, så var det då det här med kaffet... Klockan 5 på morgonen somnade jag 😵 och vaknade 4 timmar senare 😴.
Agnes och hennes kompisar skulle åka till Göteborg, så skjutsade till stationen vid 11 och skulle passa på att handla. Då märktes det hur trött jag var: hade fått mobilen med mig, men inte fodralet den brukar ligga i, där jag har mina kort. Som tur var fanns där en plånbok i väskan med lite kontanter i. Det var bara att prioritera bland inköpen.
 Med 15:- tillgodo klev jag ut från Willys.
I det här läget hade det varit skönt att åka hem och sova en stund, men nu var det skåpsmontering som gällde!
Avslutningsvis vill jag tipsa om en såå bra bok som jag precis läst ut: