Magneter, spel, sång och tänder

På jobbet har vi delat upp barnen i grupper där vi varje dag jobbar med olika teman. Jag jobbar mest med de äldsta barnen. I veckan har vi bl.a. jobbat med magneter i naturvetenskapen. Barnen är så smarta och har så spännande tankar och idéer.
Efter våra experiment med magneterna plockade vi fram vårt lekmaterial med magnetstavar och efter en stund såg kyl och frys ut såhär:
 
I lördags hade vi bjudit hit Marita och Göran på mat och spelkväll.
Vi spelade Sequence, där Marita och jag åkte på storstryk, och därefter blev det tärningsspelet vi lärt oss av Anders och Linda.
Tärningsspelet gick lite bätttre.
I söndags var det dags för körövning igen. Nu är dags att börja träna inför Advent och det bästa man kan sjunga i körväg: Hosianna, Dotter Sion och Otto Olssons Advent. Lite rysningar trots att det bara var första övningen.
 
Vi fick också material till projektet som kommer efter: Den 18/12 ska vi köra till Henrik "Elvis" Åberg i Vinbergs kyrka. Jag har nog aldrig sjungit Elvislåtar i körsammanhang än mindre "doat" i stämmor. Ska bli mycket spännande det här.
I går, måndag, var jag inte ledig som jag brukar vara utan hade bytt dag. Inte så många barn på jobbet pga. höstlov och lite sjukdom. Vi passade på att röja, städa och tvätta. Alltid skönt att få gjort detta.
I dag är det däremot ledigt för min del. Har varit med Agnes hos tandläkaren. Hon har problem med en visdomstand som trycker på käkbenet med ständig värk som resultat.
Allt såg dock bra ut och värken verkar komma av spänningar innan tanden brutit igenom helt.
Sä här fint såg det ut utanför tandläkaren:
I dag firas Halloween. Får se om det kommer några godissugna figurer hit senare idag,