Midsommarhelgen

Vaknade tidigt på Midsommarafton. Tittade på ett program jag spelat in, läste lite och tog det allmänt lugnt. Vi hade inga planer innan på kvällen då vi skulle till Peter och Madde. Städade lite lätt på fm. Assisterade Agnes vid kransbindningen. Hann sitta ute och sola lite innan det blev mer mulet. (Runt 18 grader). Agnes skulle iväg på firande vid ett-tiden. Victor och Elin vid 17. Hann ta lite bilder på de senare.
 
Vi gick iväg vid 18. Ingen längre sträcka att ta sig.
Först serverades vi jättegoda Strawberrydaiquiris.
 
Sedan blev det lekar. De första 4 handlade om att sikta och träffa på olika sätt. Tyckte synd om min medtävlare, Göran, för det här är ingenting för mig.
Vi kom med på papperet, men inte mer än så... Roligt hade vi ändå.
 Paus i lekarna med mat och dryck. Traditionsenligt med sill, potatis och snaps.
 Även om maten inte kom med på bild var det lika gott som alltid.
 
Resten av kvällen var en bra blandning av jordgubbar, lekar och tårta.
 Gott och roligt! 
Eftersom Jonas hade jouren, och inte drack något, skjutsade han hem Björn och Nina. Han hämtade också Victor och Elin. Trodde också att han hämtade hem Agnes...
På midsommardagen förmiddag, när bara jag var vaken, kliver Agnes in genom dörren! Det var ett ordentligt firande hon varit på...
Solade en liten stund i det "lagomvarma" vädret och bakade en kladdkaka. På eftermiddagen åkte Jonas och jag till Munkagård och plockade jordgubbar.
 Det var 4:e dagen för självplock och inte jättestora bär. Vi plockade ca 4,5 kg. Sedan åkte vi till Willys och handlade lite.
På kvällen grillade vi och bara slappade framför TV:n.
 
Idag har det också varit en sån där lagomvarm dag. Bakade och fixade lite inför ett litet fikakalas med min pappa, Jonas mamma och hennes vän Leif.
 
De kom vid 15-tiden. Vi hade några trevliga timmar tillsammans.