Vi firar examen!

Just nu är inte den här dagen som jag tänkte, men helt OK ändå. Fram tills för 30 min var allt enligt planerna men då gick strömmen. Hade precis tänkt börja färga håret och under tiden färgen satt i skulle jag planera för jobbet i veckan. Tur jag inte fick börjat med färgningen för utan belysning hade det inte varit lätt. Nu blev det ju lite tid till bloggen istället. 
Veckan har varit väldigt lugn.
Många sjuka barn på jobbet har kastat om planeringarna och vi har gjort andra, spontana saker istället. När det sedan kom lite snö på onsdagsmorgonen så var den förmiddagens aktiviteter bestämda. Vi har tjuvstartat med lite luciapyssel också, för att alla som vill ska ska kunna skapa i lugn och ro. I torsdags blev vår förskola godkända i vårt Grön Flagg arbete, och snart kan vi, som en av få förskolor i Falkenberg hissa vår gröna flagga! 
 
Nu kom strömmen tillbaka!!
 
I veckan fick vår förskola en alldeles egen rektor! Min chef och kollega Linda blev färdig med sin rektorsutbildning efter 3 års pluggande! Grattis! Denna examen skulle i lördags firas med fest i Tvååker, hemma hos Linda och Kent. Det var mingel med bubbel. Och oj vad det blev bubblor! 💫 Det bjöds på god mingelbuffe'.
 
Under kvällen blev det också lekar, där Jonas och jag stod för en av dem. Roligast var nog "på spåret/vägen" med resor i närområdet.
 
 En mycket rolig kväll där tiden bara försvann. Lyckades glömma kvar hälften av det vi hade med oss inklusive en av Jonas skor. 😂😂. Väl hemma efter en bilresa på glashala vägar höll vi oss vakna tills Victor o Agnes kom hem vid 4. De hade båda varit ute på olika ställen i Falkenberg och med tanke på halkan och att Agnes körde så var det skönt att veta att allt gått bra. 
Det blev sovmorgon fram till 10 för min del, och något längre för övriga. Sedan blev det en lugn och slapp dag. Vi plockade ner advents- och julsakerna från vinden. Är lite emot allt tidigt pyntade med adventsstjärnor och adventsljusstakar men nu ska det kollas så att allt funkar innan nästa helg då det SKA sättas upp. Annan vinterbelysning som inte är kopplat direkt till advent och jul tycker jag bara är mysigt och helt OK att sätta upp. För vår del satte vi igång belysningen i vårt träd och satte upp stjärndraperiet i vårt sovrumsfönster.
 
I går kväll fick Victor lust att baka. Han gjorde jättegoda kanelbullemuffins.
Mmmmm....
Fortsättning följer med vårt pussel och Moses. Nu i veckan har vi hittat honom såhär när vi kommit hem från jobb och skola:
 
 
 
 Nu är det dags att återgå till det ordinarie programmet för dagen och slänga i lite färg i håret.