Vi firar!

Idag hälsar vi våren välkommen och säger Grattis till Kungen! Det är alltså Valborgsmässoafton, och jag är ledig! Hela helgen har varit ett enda stort firande. I lördags var hela familjen på 25-års fest. Det var Terese som fyllde år.
Vi blev först utskickade på en poängpromenad där frågorna handlade om Terese.
 
När det väl var dags för prisutdelning, för promenaden, hade jag lyckats vinna!
 
 
Vi bjöds på jättegod mat och dryck.
 
 
Senare under kvällen blev det Quiz med blandat innehåll: Musik, Film och Falkenbergsfrågor. Vårt lag lyckades resultatmässigt hamna någonstans i mitten. Kul hade vi iaf.
 
 
Födelsedagsbarnet själv!
 
När klockan passerat midnatt så blev det dags för ytterligare ett firande då det blev min födelsedag. Bjöds på fin sång.
Min födelsedag firades annars väldigt lugnt, som jag önskat, med familjen. Blev uppvaktad av dem med Bubbel, Blommor och en smörgåstårta. Den senare ska vi äta i kväll tillsammans med min pappa och Jonas mamma som kommer hit.
 
På eftermiddagen var vi på Loppis i Tvååker. Det var första gången vi var här. Eftersom det var säsongspremiär var det mycket folk, men också MASSOR av saker att titta på. Väldigt bra priser på allt.
Jag köpte ett par blomsterkorgar och ett par böcker. Victor köpte en fullt fungerande Crescentcykel för 50:-. Det kan man kalla fynd. Hit kommer vi att åka fler gånger!
 
Jag hade önskat att få äta på Lilla Napoli, och så blev det också. (Ingen i familjen säger nej till deras underbara pizzor).
Såå gott!
 
Vi delade också på en dessertpizza, men den försvann fort...
En födelsedag precis så som jag önskar den!
I veckan som gått har vi hunnit med att få vårt andra köksförslag presenterat för oss. Ingemar på Ballingslöv hade ritat ett jättefint kök till oss. Nu ska vi bara besluta vilket av köken vi ska satsa på. Inte lätt. 
Idag ska vi fortsätta att städa ut vårt uterum. Då vi under vintern använder det som förråd för däck, cyklar och allt annat vi inte vet var vi ska göra av så är det en hel del att plocka iordning. Än så länge har det varit för kallt att använda uterummet, men snart så. Agnes och jag ska också åka till Sofie och göra en provuppsättning av Agnes balfrisyr. Det ska bli spännande!