Vi säger "Hej då" till sommaren

 Söndagen den 16:e slutade mycket trevligt då vi fick veta att Victor vunnit "Varberg Open" i discgolf. Bäst av 50 pers där han bl.a slog en europamästare i särspel. Grattis!
 Bilden lånad från Varbergs discgolfs FB.
Startade min vecka med tidigt jobb vilket också gjorde att jag kunde sluta tidigt. Sååå varmt, även denna dag. Agnes och jag hade tänkt att åka till stranden, men hemma hade vi hantverkare som skulle fixa pannan och han var inte färdig förrän vid halv tre. Då blev det fart ner till Skrea! Tillsammans med Göran och Terese blev det många bad i det 25-gradiga vattnet.
På tisdagen stängde jag på jobbet. Jonas kom och hämtade mig och vi åkte hem och hämtade våra badkläder. Nu skulle det kvällsbadas! Inte så mycket sol när vi väl kom till stranden. Ett helt otroligt skönt bad. Varmare i vattnet än i luften.
 
Efter badet blev det lite kyligt.
Onsdagen blev inte alls som jag tänkt. Jag kände mig lite olustig när jag körde till jobbet och hann vara där en timma innan jag blev yr och illamående. Jaha, bara att ta sig hem och lägga sig och sova för att bli av med migränen. Som tur var var det ganska lugnt på jobbet, så kollegorna klarade sig. De är helt enkelt bäst! Framåt senare eftermiddag kände jag mig helt OK igen, så på torsdagen var jag tillbaka på jobbet igen. Efter detta blev det ett besök på biblioteket. Sedan hade jag tänkt åka hem och städa fast då "hittade" jag ett av pusslen jag köpt på köp o sälj... Sedan var jag fast en stund:
 En pusselboll! Fick ändå städat efter ett tag och bollen blev färdig på kvällen 
 På fredagen gick jag upp vid 6:30 och gjorde mig klar och "packade ihop" lite saker. Lämnade därefter Agnes på jobbet, åkte till Brohjälpen och lämnade saker och åkte sedan till Varberg. Vädret var skönt, runt 21 grader och lite sol, så bestämde mig för att åka till Damernas för ett dopp. Har ju inte varit där i sommar och detta kanske skulle vara sista chansen.
 Uppskattningsvis var där ca 15 pers som kom och tog ett bad under tiden jag var där. Så skönt i vattnet. Satt kvar och torkade och löste lite korsord.
 
 Man kan se ovädret som var väntat att komma in senare under förmiddagen. Åkte sedan till pappa för en kopp the och satt där och pratade en stund. På väg hem gjorde jag ytterligare ett par ärenden.
På kvällen blev det efterlängtad mat:
 Räkor med aioli
En Aperol i solen, före maten.
 
Lördagen blev lugn ända fram till kvällen då det blev Sequencespel hos Göran och Marita. Precis när vi kommit dit bryter världens åskoväder ut. Jonas ska skynda sig hem och "rädda" robotklipparen. På vägen hem kommer regnet och efter en stund vräker det ner:
 Blev återigen en trevlig spelkväll för Marita och mig!
😉
 
 Senare på kvällen kom grannarna in med ett "spontanpopquiz" till oss 😂. Roligt men svårt! Vi var hemma vid 1:30, så lite sovmorgon på söndagen som sedan innehöll lite jobb och hemmapyssel.