Veckan som innehöll mycket

Jamen, så har ytterligare en vecka gått. Arbete som vanligt, med lite övertid och APT på torsdagen. Det senare digitalt för min del. Fungerar så bra med detta, om det inte är några uppgifter som kräver fysisk närvaro. Tror att detta kommer att bli ett fortsatt arbetssätt även nu när restriktionerna hävs den 29/9. Ska bli spännande att se vad som kommer att återgå till det vanliga och vad som faktiskt kommer att stanna kvar från det sätt vi levt nu under 1,5 år. 
Samma dag restriktionerna lättas så blir det dubbelpremiär för min del. Jag ska till Falcon Alkoholfri Arena för första gången och se FFF spela fotboll. Nu tänker ni !!!!!???? Jodå, fira måste man ju och så erbjöds detta gratisarrangemang, så varför inte. Får se om det är något att ha. 
Ibland när man är uppe tidigt så får man uppleva fantastiska soluppgångar, som denna i tisdags:
 Svårt att göra den rättvisa via kameran.
Den 22/9 skulle mamma fyllt 80. Var och satte blommor på graven, efter jobbet.
 Ledig fredag med lite div. under dagen. På kvällen var vi bokade på en show i Ullared (!). Det var Krister Classon med band som skulle tolka Beatles. Redan före 17 var det fördrink hos Peter och Madde. Sedan var det buss till Ullared.
 
 
Under kvällen blev det mat och underhållning.
Förvånansvärt bra alltihop. Krister berättade om Beatles sedan spelade och sjöng de.
Fantastisk Hans Schakonat på ledsång och bra musiker och medsångare. 
 
 
I publiken fanns också ett par personer som gjorde att jag kastades tillbaka till 1975 när jag såg dem. Då var det "party" minst en fredag i månaden tillsammans med en grupp kompisar från min klass. Ett gäng killar och tjejer, 10 år gamla, som älskade att leka och dansa. En period var det denna LP som gällde:
 På den var det främst låten "6:e September" som kördes om och om igen.
Ja, när tillfälle ges så...:
 Hasse Carlsson 
Dennis Janebrink
Mycket trevliga herrar som tyckte det var kul att vara med på bild. I dagens läge lyssnar jag väl hellre på deras söner 😉😊.
Det här med att ta oss hem efter trevliga kvällar verkar inte vara vår grej. Nu fick vi vänta på nattbussen som gick 1:20. 🚍😴.
Tidigt upp på lördagen då jag hade lovat Victor och Elin att hjälpa dem med att köpa biljetter till Ed Sheeran under dagen, då de skulle tävla resp. jobba. Behövde lite saker för att kunna fixa detta. Så här såg det ut vid biljettsläppet:
 De fick sina biljetter iaf.
På kvällen var det 20-årskalas i Fegen för Elsa
 Grattis!
Idag, den 26 september så har det varit sol och runt 18 grader. På eftermiddagen åkte Jonas och jag till Hermanstorp där det var Nordiskt mästerskap i fälttävlan. Mycket folk, fint väder och spännande tävling. 
 
Sverige tog guld och silver 👏.
Innan vi körde hem åkte vi och tankade. Vid gasstationen var det en stor äng full med blommor, så jag passade på att plocka en bukett: