Vecka 43

Måndagen den 21/10: Hade administrativ tid på jobbet. Julscheman delades ut till vårdnadshavarna. När detta väl är gjort brukar tiden bara försvinna innan det är dags för julledighet. Jaja, en del ska väl hinnas med innan dess.
På eftermiddagen åkte Jonas, som hade semester, och jag till Gekås. Bl.a. tittade vi på mattor. Har länge velat ha en grön till vårt TV-rum, men har väl inte riktigt fått stöd för detta tidigare av vissa i familjen. Nu blev köpet av!!!
 Fanns tre att välja mellan, och en fick följa med hem. Blev så bra! Nu är det bara en ny soffa som behövs samt möbler till allrummet... Mattan fick trots allt godkänt av alla.
Arbetsveckan avslutades på torsdagen, för min del, med ett ett pyjamasparty med alla barn. Detta har det pratats om och väntats på i veckor! Det blev disco, skattjakt och filmvisning med snacks. Bäst tyckte nog ändå  barnen om att få gå klädda i pyjamas hela dagen. (Vårdnadshavarna älskade detta!).
På fredagen ägnade jag mig åt hemmet och åt en film, då jag var ledig. Tidig kväll hämtade vi Thaimat och åkte hem till Anders och Linda för spelkväll. Vi åt länge och pratade innan vi drog igång med Sequence.
 Det blev 16 omgångar, där Anders och jag till slut tog hem vinsten. Vi hann också med en omgång Gin Rummy, som Linda vann.
Hemma vid ett efter en mycket trevlig kväll!
Det blev lite sovmorgon på lördagen och det fanns egentligen inget att stressa upp till, för ute vräkte regnet ner och det blåste ordentligt. 
Förutom ett besök på Willys, så blev det inomhusaktiviteter denna dag. 
Bokade biljetter till några kommande evenemang som jag verkligen ser fram emot.
I dag är det söndag. Färgade håret på fm. Tycker det blir allt oftare jag behöver göra det nu, men det beror väl på mängden gråa hår... 👵😉. Vi åkte på ett ärende till Varberg och passade samtidigt på att "snabbuppvakta" systersonen Oskar som i morgon, måndag, fyller 21. 
 GRATTIS OSKAR!!
På kvällen blev det mörkt snabbt eftersom vi ställt om till vintertid. Kändes som man var redo att gå och lägga sig vid 18-tiden. Ett lugnt avslut på en lugn vecka.