SĂ€mst? đŸ“·

Sitter hĂ€r och ska börja skriva veckans inlĂ€gg och kollar igenom mina foton. Kan konstatera att jag Ă€r sĂ€mst! HĂ€r firar vi en av Sveriges största högtider med sol, blommor, vĂ€nner, mat, jordgubbar och allt som hör till och jag lyckas med att ta TVÅ bilder denna dag! 
 
Det har varit fint vÀder sÄ man har kunnat sitta ute och sola emellanÄt. Fick Äterigen sÀllskap vi ett tillfÀlle:
 Vill bara tillÀgga att han kommer och gÄr som han vill och söker vÄrt sÀllskap nÀr det passar.
 
I veckan har det varit lugnt pĂ„ jobbet. Vi har stĂ€dat och röjt och passat pĂ„ att lĂ€sa och dokumentera. PĂ„ torsdagen jobbade jag lite och tog kompledigt resten av dagen. Åkte och plockade jordgubbar pĂ„ MunkagĂ„rdsbĂ€r, vilka hade öppnat för sĂ€songen denna dag.
 Det fanns gott om bÀr och var inte sÄ mycket folk. Plockade 5,5 kg.
Nu mÄste jag visa nÄgra utav mina tomatplantor. Det skiljer exakt en mÄnad mellan bilderna:
 
Verkar bli en hel del tomater. Kul!
Ja, sÄ var det dÄ det hÀr med Midsommar. Den skulle firas hos oss i Är. Snapsvisor förbereddes
 Lekar planerades och lite annat fixade vi till vÄrt traditionella firande. SÄÄÄ roligt att vi kunde fira tillsammans i Är alla Ätta! 
Det blev en vĂ€ldigt trevlig kvĂ€ll med en del galna upptĂ„g 😄.
En bild kommer ni att fÄ se, och den Àr lÄngt ifrÄn bra:
 IgÄr röjdes och stÀdades det. Vi Äkte till Agnes med lite tÄrta och jordgubbar, handlade lite, lagade god middag pÄ en del av resterna och sÄg pÄ fotboll.
Idag har jag Àn sÄ lÀnge grejat hÀr hemma med lite olika saker. Jonas har precis gÄtt ivÀg pÄ fotboll, live, hÀr i Vinberg! Jag ska strax lÀgga ifrÄn mig mobilen och lÀsa en stund.
 
Â