Lördagen den 28/7

När jag vaknade på lördagen, vid 7, så var det väldigt blåsigt ute, men redan 25 grader. Det hade varnats för regn och åska under dagen. Solen försvann mer och mer så bestämde att hoppa över strandbesöket idag. 
Grejade lite här hemma, men det var inte mycket man orkade i värmen som snart var uppe i 30 grader. Victor och jag bestämde oss för att åka in till Falkenberg och kolla på Stadsloppet. Vi gjorde ett par ärenden och mötte sedan upp Agnes som slutat jobba. (Jonas hade valt att åka till Varberg och kolla på fotboll). Som tur var kom det lite regnstänk och mest frånvaro av solen, men otroligt varmt för de som sprang.
Här har vi täten i loppet. Inte mycket folk som tittade på.
Emil cyklade sist och höll koll på att alla var med!
 
Min systerson Oskar sprang milen och spurtade in i mål efter lite drygt en timma.
 Mycket imponerande!
Efter att ha gratulerat Oskar åkte vi hem.
Tog min bok som jag håller på att läsa och gick och la mig i skuggan på altanen.
Så skönt!
 På himlen drog molnen ihop sig allt mer.
Till slut kom regnet. Då flyttade jag in och tog lite siesta...
Lördagkvällen blev annars lugn här hemma. 
Boken, som jag skrev om tidigare och nu har läst ut, kan jag verkligen rekommendera. Den har vandrat runt i gänget på stranden.
 "Undret".
Mycket lättläst och läsvärd.
Nu är klockan lite efter 4 på morgonen. Skulle ha hämtat Agnes, som varit på Bratt, och vaknade för en timme sedan av mig själv. Det visade sig att hon fick skjuts hem. Men då kunde jag inte somna om direkt. Så varför inte blogga lite? Nu ska jag försöka sova igen.