Definitivt slut på sommaren.

Nu har vi precis ätit lite kvällsmat, hela familjen tillsammans. Det blev lite rester från lördagskvällen och också lite vin.
Laxröra på lätt smörstekt surdegsbröd.
Mysigt att äta ihop hela familjen, vilket inte händer jätteofta längre.
Nu har jag fyllt på vinglaset igen och ska ge mig på ett annat projekt:
måla naglarna.
Älskar att fixa naglarna och ha olika färger på nagellacket. Idag blir det ett melerat i guld och rosa. Absolut bästa under- och toplack ser ni på bilden, och Gekås har klart bästa priserna på dessa.
 Ja, jag tänker ju att jag ska skriva lite också under tiden jag "torkar".
Veckan som gått började med att jag jobbade på måndagen. Från jobbet var det snabbt hem för att hämta Agnes och sedan iväg till ridkursen på Anettes tölteria i Rolfstorp. 
Denna gång blev jag tilldelad en häst som heter Dottla.
 
Detta är den största av hästarna och hon vill gärna "gå hem" efter ett tag. Det gällde att vara bestämd! 
 Vi fick försöka på att tränsa själva och lära oss ställa in stigbyglarna. Haha, det behöver jag träna massor på!
Så härligt att rida och så kul!
På tisdagen hade vi traditionell maskerad på jobbet. De som vill får klä ut sig och så har vi fotografering, skattjakt och en sånglek. En intensiv stund, men kul eftersom alla är med.
 Den goda fe'n. 😀
Bäst var att mjölkleveransen från Wapnö kom och jag tog emot så här...😂 utan att tänka på hur jag såg ut.
Ledig onsdag. Kändes konstigt, men jag ska nog kunna vänja mig vid detta varannan vecka.
På torsdagen fick jag jobba ett rejält pass då en kollega var sjuk. 6:00- 15:30. Sedan kunde jag inte komma hem, för Agnes hade bilen, så det blev en dryg timma med administrativa uppgifter innan Jonas hämtade mig. Dagen startade f.ö. riktigt bra, för 6:30 kom där ett bud med våra Postkodlotterivinster
 4 vinglas.
 
Denna vecka är det höstlov och lite lugnare på jobbet.  Vi kommer att ägna mycket tid åt förskolans miljö, tillsammans med de barn som är på förskolan.
I lördags handlade vi, städade och förberedde för besök på kvällen. Marita och Göran var här och åt med oss och sedan spelade vi kort. Gick mycket bra för jag vann båda omgångarna. En sen kväll, men bara roligt och perfekt eftersom vi på natten skulle ändra om till vintertid och fick en timma extra.
På söndagen bytte Jonas och Victor till vinterdäck på två av våra bilar och jag röjde i vårt uterum inför vintern. Hann också läsa en del i min "braiga" bok:
 Den kan jag verkligen rekommendera.
Idag har jag varit ledig. Har fått gjort massor. Agnes och jag åkte på en massa ärenden i eftermiddags och det känns bra att få fixat dem. Var på glasmästeriet, på banken, på biblioteket, på Willys mm.
Vid 17:30 dök vår Målare upp. Han poppar in när han tycker det är dags, och så var det nu. Han spacklade för att kunna komma och måla trädetaljerna i köket i veckan. Han är lite som Gubben i lådan. Vi behöver aldrig vänta på honom utan han dyker glatt upp när som. Duktig är han iaf.