London, here we come!

Som tidigare sagt så är denna veckan lite speciell. Den började med en ledig dag då Agnes och jag bl.a. åkte till Varberg. Där var vi på "Dollarstore för att se vad denna affär hade att erbjuda.
 En dryg timma var vi där. Så mycket saker, både sånt som var bra men också saker som man aldrig skulle köpa. Det blev också en glass på Biltema 😉.
Annars gick dagen åt till förberedelser för kommande resa och fest.
På tisdagen hade vi utvärderingsdag på jobbet. Allt som gjorts under läsåret skulle sammanställas, utvärderas och i bästa fall börja analyseras. Det blev en intensiv dag, men vi hann med det vi skulle. Till lunch åt vi god smörgåstårta från Handlar'n i Långås.
 Efter jobbet packade jag det sista och gick sedan och la mig tidigt.
Strax före 4 ringde klockan för klockan 5 skulle jag vara hos Sofie i Långås. Jonas var snäll och körde mig dit och detsamma var John som skjutsat Lovisa. Vi kom iväg i tid och plockade sedan upp Linda på vägen. Utan problem tog vi oss till Landvetter. På den enorma parkeringen där träffade vi på en familj från förskolan som också skulle ut på resa. Världen är liten ibland.
 
Planet avgick som det skulle och vi flög t.o.m in tid så 9:30, lokal tid, landade vi på Gatwick. Resan med Gatwick express gick smidigt, liksom resan med tunnelbanan till vårt hotell i Paddington.
 
Vi lämnade väskorna, då vårt rum ännu inte var klart, och gav oss ut för att äta lite. Vi hamnade på en pub nära hotellet där vi fick mat och resans första öl.
 Gott!
Därefter åkte vi in till Piccadilly för att köpa biljetter till en musikal. Vi ska se "Jamie" i morgon kväll. Ska bli spännande. Från Piccadilly tog vi en promenad till Tottenham Court Road och PRIMARK! Passade alldeles utmärkt eftersom det hade börjat regna. Dryga två timmar blev vårt besök och ut klev vi med välfyllda kassar. Nu tog vi en sväng in på Sainsbury och köpte dryck och kakor(!?). Dessa skulle tydligen vara något alldeles speciellt. Tillbaka till hotellet för incheckning. Vi hade bokat ett fyrbäddsrum och blev tilldelade ett hyfsat stort rum i källaren. Låter värre än det är. 
Vi installerade oss och slappade sedan med lite vin och jättegoda kakor.
Eftersom orken börjat tryta bestämde vi oss för att äta i närheten. Det blev Italienskt, och en underbar Risotto för min del.
 Kvällen avslutades tidigt med ett konstaterande att det varit en bra dag som bara flutit på, på bästa sätt.