Två veckor i ett svep

Skrivet söndagen den 31/10-21
Kan ni förstå det? Om mindre än en månad är det första advent! Fortfarande runt 13 grader på dagarna och vinterjackorna är inte framtagna ännu. Skönt på sätt och vis men jag älskar att bo på en plats i världen där man har fyra årstider, där alla har något positivt. Mysigt då det blir mörkare tidigare på kvällarna. 
Denna vecka tog jag kompledigt på torsdagen. Många sjuka barn och gott om personal. Sovmorgon och bokläsning, bara för att jag ville och kunde. Vid lunchtid åkte jag till Varberg och Second Chance. Hittade lite smågrejer. Åkte och köpte fika och därefter till pappa. Pratstund och te. Han hade precis putsat fönstren och jag insåg att det var något jag också borde göra. Så på fredagen var det detta jag startade dagen med.
 Så skönt när det var klart. Städade sedan och åkte sedan på lite ärenden. Jonas skulle på AW och "Rys och mys" under kvällen, så här blev det lugnt. Värmemat och ett glas mjölk och sedan TV. Haha, låter tragiskt men jag tyckte att det var riktigt skönt.
På lördagen körde vi bl.a. till Varberg för att hämta hem Jonas bil. Passade då på att tvätta min bil. 
 Välbehövligt!
På kvällen var vi bjudna till Peter och Madde. Väl där visade det sig att Göran och Marita också var ditbjudna. Vi blev bjudna på god mat och dryck.
 
Följande skrivet måndagen den 8/11-21:
Under söndagen tog vi en tur till Hilles loppis i Köinge. Vi tog en våffelfika:
 Udda porslin och bestick:
 Under veckan har jag pysslat lite. Har köpt gamla tavel/fotoramar som till stor del stått tomma i väntan på foton. Så länge satte jag tapeter i:
 
Ledig på fredagen vilket innebar städning här hemma. På kvällen spelade Jonas poker och jag fick besök av Nina. Åt, drack och pratade.
 Provade Pernilla Wahlgrens bubbel. Riktigt gott! Det gick också bra att blanda med Aperol... Fick en fin Hortensia med bl.a. Eukalyptus. Luktar så gott.
 
Lördagen blev inte som tänkt, då jag tänkt svampplockning. Jonas tog en ordentlig sovmorgon medan jag fixade med annat och sedan kom regnet. 
Igår var det söndag och dagen startade bra med Arvingarna i Nyhetsmorgon
 
Sedan fick besök av Lena och Fredrik. Lena och jag hade lite att fixa med och så fikade vi. På kvällen kom Victor och Agnes hit på mat. Så mysigt.