🌟 och 🌹

Återigen har en vecka bara försvunnit. Jag brukar sĂ€ga att jag aldrig har lĂ„ngtrĂ„kigt, det finns hela tiden saker att göra och tiden rĂ€cker knappt till för allt jag vill. Det betyder ju inte att jag tycker att allt Ă€r roligt som jag gör, för vissa saker Ă€r sĂ„Ă„Ă„ trĂ„kiga, som att stĂ€da đŸ€ź. Det lĂ„ter kanske ocksĂ„ som om jag har det stressigt och fullt upp hela tiden, men sĂ„ Ă€r det lĂ„ngtifrĂ„n. I det som jag vill göra ingĂ„r ocksĂ„ att lĂ€sa, skriva, vila en stund osv. En bra blandning Ă€r det bĂ€sta. PĂ„ tal om att lĂ€sa började jag förra helgen med Magnus Ugglas bok:
 
MÀrks att han skrivit boken sjÀlv, med bara lite stöd av nÄgra, bl.a. frun Lolo, för den Àr sÄÄ rörig! Bara massa lösa minnen som blandas hej vilt och utan att de leder nÄgonstans. Vissa saker dyker upp omigen och ibland fattas det information, och man undrar vad som hÀnde för att det kunde bli "sÄ". Anledningen till att han skrev boken var att nÀr han fick sin ADHD-diagnos och kunde förstÄ hur detta pÄverkat saker i hans liv ville han berÀtta. Kanske boken ocksÄ speglar diagnosen.
Veckan startade med en arbetsdag. NÀr jag kom hem sÄ hade Jonas, som var ledig, med stöd av Agnes, bakat bullar.
 
Vilken lyx att fĂ„ komma hem till doften (och smaken) av nybakat! Gott! 😋
PÄ onsdagen var jag ledig och dÄ Äkte jag till GekÄs. Skulle lÀmna tillbaka en trasig adventsstjÀrna och försöka hitta en likadan. TyvÀrr fanns de inte mer... Fick köpt lite annat, bl.a. vÀrldens charmigaste jultröjor till mina barn. Hahaha! Nu lÄter det som om de Àr smÄ igen och man köper klÀder Ät dem, men vÀnta ska ni fÄ se! Bilder kommer framÄt jul.
Hemma igen passade jag ocksÄ pÄ att plantera lite till advent.
 
Jobbade tidigt bÄde torsdag och fredag och skulle pÄ fredagen Äkt till Varberg pÄ eftermiddagen för att fixa naglarna, vilket var en vinst i en FB-tÀvling. Detta blev instÀllt p.g.a. sjukdom hos maken(????). Har strulat frÄn början med kontakten och bokningarna, sÄ vi fÄr vÀl se hur det slutar, om jag fÄr mÄlat nÄgra naglar eller ej.
IstÀllet Äkte jag hem och grejade lite.
IgÄr hade jag trevliga fikagÀster pÄ besök: Lovisa och Zahra frÄn jobbet. Vi pratade lÀtt bort nÄgra timmar nÀr vi fikade. Mysigt! Vinterns första snöflingor kom ocksÄ under eftermiddagen. 
Idag ska vi förbereda lite inför advent, vilket innebĂ€r att vi ska upp pĂ„ vinden och ta fram en del grejer. LĂ„ter som en enkel grej, men nĂ€r köket skulle göras om var "vi" tvungna att flytta om dĂ€ruppe eftersom nya rör till belysningen skulle dras. SĂ„ riktigt var sakerna har hamnat har jag inte koll pĂ„đŸ€”. Kanske slutar med att vi fĂ„r hĂ€ngt upp en adventsstjĂ€rna, den som blev kvar nĂ€r jag returnerat den andra till GekĂ„s 😂.