En bra vecka, helt enkelt 👍

I finaste vÄrvÀdret hade vi i tisdags pÄskfest pÄ jobbet.
 
Vi lekte, sjöng och hittade ett kvarglömt pÄskÀgg, frÄn hararnas pÄskfirande i helgen, fyllt med "godsaker". NÀr firandet var över hade det börjat blÄsa ordentligt. 
PÄ eftermiddagen var jag pÄ Björnhults golfrestaurang och skrev nytt matavtal för förskolan, inför hösten. PÄ golfbanan blÄste det nÀstan storm, men som golfspelare bryr man sig tydligen inte för under den tiden jag var dÀr var det mÄnga som startade sina spel. TrÀffade i vilket fall som helst vÀldigt trevlig personal som framöver ska leverera maten till oss. KÀnns mycket bra!
PÄ onsdagen var det ledig dag igen. Nu var det dags att göra det som jag helt enkelt missat/glömt av pÄ torsdagen... Mammografi. Kom pÄ under pÄskdagen att jag missat tiden, trots att jag var vÀÀÀldigt ledig. Fick pÄ tisdagen bokat en ny tid till dagen efter.
Bildtagningen gick pÄ mindre Àn 10 minuter. Skönt att ha gjort det.
EfterÄt Äkte jag med massor av grejer till BrohjÀlpen.
 
Saker och klÀder som vi röjt bort i helgen som kan komma till nytta för andra. PÄ vÀgen hem passade jag pÄ att handla.
Agnes skulle jobba eftermiddag/kvÀll och tog bilen. Jag satte mig och skrev en del till vÄr APT pÄ torsdagen.
Ja, torsdag, ja... Vaknade kl.3 pĂ„ natten och kunde inte somna om. LĂ„g och vĂ€nde och vred pĂ„ mig och bestĂ€mde mig till slut för att gĂ„ upp. Klockan 5 var jag pĂ„ jobbet. En timma innan vi öppnar. Hann att göra en hel administrativt innan första barnet kom. Slutade tidigt. Åkte hem för att vila en stund. Det blev en halvtimma. Kl. 16 var jag tillbaka pĂ„ jobbet igen. Dags för APT. Hann göra ett par andra saker före vi drog igĂ„ng. DĂ€refter möte i 4 timmar. Det var skönt att komma hem vid 21. 
Sov gott pÄ natten.
Eftersom jag jobbat sĂ„ mycket mertid under torsdagen kunde jag pĂ„ fredagen jobba en kortare dag. Åkte sedan till Varberg. HĂ€mtade ut medicin till pappa, handlade lite och Ă„kte hem till honom. HjĂ€lpte till med saker som behövde göras och fixade lite.
VÀl pÄ vÀg hem hade temperaturen börjat stiga: 
 NÀr jag kom hem plockade jag in varorna och gick sedan ut och satte mig i solen en liten stund. Det var ordentligt varmt.
PĂ„ kvĂ€llen skulle Jonas spela poker, vilket han helt glömt av. (NĂ€r han hörde de andra pokervĂ€nnerna komma hem till "grannen", dĂ„ han gĂ„tt ut och satt sig i solen en stund, kom han pĂ„ vart han borde vara 😂). Agnes och jag kĂ€kade sjĂ€lva, sedan stack hon ivĂ€g med sina kompisar. Blev en lugn och skön ensamkvĂ€ll hemma vilket jag verkligen gillar.
Kl. 6 pÄ lördagsmorgonen gÄr larmet till Jonas,  som har jouren.  Flera samtal fram till kl.9 vilket gör att det blir halvslummer fram tills dess. Vid 10- tiden hade det börjat regna ute, vilket var behövligt och precis som vi tÀnkt och planerat. Nu var det dags att skruva ihop vÄra nya stolar samt stÀda huset ordentligt.
 
Allt blev fixat och Jonas hann med att jobba en del ocksÄ. Skönt!
Söndagen blev en lugn och skön dag. Fixade med div. hÀr hemma. SÄg bl.a. pÄ VM-finalen i bordtennis.
 TyvÀrr förlorade vÄrt stora svenskhopp. Gillar pingis men det var lÀnge sedan jag sÄg nÄgon match.
Kanske blir fler nu nÀr vi har en svensk i vÀrldstoppen.
PĂ„ eftermiddagen blev jag uppvaktad av min familj.
 Ja, jag vet att det var en dag för tidigt. Fick i present att vi framöver ska Äka till ett "escaperoom" tillsammans. Tycker det verkar sÄÄÄ roligt. Ser fram emot detta. Fick ocksÄ veta att jag skulle vara "klar" kl. 18 pÄ kvÀllen.
Klar var jag och in i bilen för en tur.
Hamnade pÄ "favoritstÀllet": Lilla Napoli, dÀr jag fick Àta favoritpizzan och dricka vin, tillsammans med familjen.
 
Till dessert blev det ocksÄ pizza:
 Ingen dÄlig söndag.
Idag Àr det dÄ den stora dagen.
 
Är ingen person som gillar att fira mig sjĂ€lv, utan tycker att dagen som den hittills varit Ă€r perfekt, dvs. ett GekĂ„sbesök tillsammans med Agnes och dĂ€refter, det jag gör nu, sola en stund i det fina vĂ€dret. Mer önskar jag mig inte, men jag blir vĂ€ldigt glad för alla grattishĂ€lsningar som kommer. De vĂ€rmer. 😍.