Sömnproblem

 
Om förra veckan var en vecka med extra ledigt har den här varit tvärtom. Två kollegor som varit borta innebar, trots en del vikarietid, att det blev merarbete för min del. Men med bästa gänget löste vi det hela bra, dag för dag.
Roligast i veckan var när jag var ute tillsammans med våra äldsta barn. Hade tagit med mig en kopp te, som jag höll i, då ett barn kommer fram: - Det där måste vara Corona! ⬇️
Ja, vad säger man? 😂
På torsdagen var jag hos Sofie och klippte mig. 
Eftersom det var Våffeldagen så åt vi våfflor tillsammans med Agnes på kvällen, när hon slutat jobba.
 Vårt våffeljärn är såå gammalt, men gör världens bästa våfflor, så det byts inte ut mot något modernt i teflon eller liknande 🤣.
På fredagskvällen hade vi bjudit hit Jonas mamma och Leif på lite mat och kortspel. Eftersom Jonas och jag jobbade under dagen, båda två, blev det smörgåstårta från Gastroprenören i Långås.
 Den godaste man kan tänka sig!!
Våra gäster fick sedan se sig besegrade i Gin Rummy.
På lördagen åkte Agnes och jag till Second Chance i Varberg. Hon skulle kolla på lite grejer. Vi kom därifrån med lite fynd, båda två. Det blev också några nödvändiga ärenden efter detta.
Väl hemma gick jag och la' mig och sov en stund. Har haft väldiga problem med sömnen det sista och kan inte sova mer än fyra-fem timmar/natt. Har tyckt att sex timmars sömn, vilket är det vanliga för mig, är ganska lite, men nu känner jag att jag går som i dvala under dagarna. Inte bra. Nu blev det iaf. en stunds extra vila denna dag. Den extra energin behövdes då vi var bortbjudna till Victor och Elin på kvällen för att fira Victors födelsedag, lite i förskott. Tillsammans med Elins familj blev vi bjudna på jättegoda hamburgare:
 Vilken lyx att bli bjuden på mat såhär! 
 God kladdkaka med kolatäcke fick vi också.
I natt har vi ställt om till Sommartid, vilket passar mitt sovmönster bra just nu. Har påskpyntat lite utomhus och förberett en del till jobbet.
Victor kom hit och åt mat då Elin jobbade sent pass.