"Tårar i regn, vem ser dom?"

I tisdags skulle mamma fyllt 79 år. Redan på måndagen var jag och satte blommor på hennes grav då jag visste att jag skulle jobba länge på födelsedagen.
 
 🧡
På jobbet, utöver det vanliga, har det varit APT och att visa runt en ny familj. Det senare får ju ske på kvällstid när inga andra finns på förskolan.
Jonas var ledig med mig på fredagen, för då hade vi en sak att fixa: hämta en ny bil i Kungälv. 🚗 Allt gick jättebra och enligt plan.
På kvällen var det mat här för alla fem. Senare såg jag en dokumentär med mina stora tonårsfavoriter: Noice.
 Vilken hysteri och minnen. Är så glad för att man fick vara med om den positiva delen med konserter och bra musik, men där fanns mycket bakom som man aldrig visste eller förstod förrän senare. Rubriken på inlägget är ett citat från "Dolce Vita" med Noice.
 
Lördagförmiddag och hårfärgningsdags. Denna gång lite mer rött:
 Victor spelade klubbmästerskap i discgolf så Jonas och jag bestämde oss för att åka in till Vallarna och kolla lite. Fint och skönt väder. Bara för att det var klubbmästerskap hade man lagt två extra hål över Ätran. Så här fint var det när vi stod och kollade på en av banorna:
 Utkasten skedde till höger och en korg var placerad på grönområdet till vänster.
Eftersom Agnes inte skulle vara hemma på kvällen passade vi andra på att äta skaldjur. (Hon fullkomligt hatar lukten av fisk och skaldjur). Vi får passa på 😉.
 Åhhh, så gott! Vi tog gott om tid på oss och bara njöt.
Idag, söndag, kom sommaren otroligt nog tillbaka! 23 grader. Vad gör man då? Åker till stranden! Inte för att sola och bada, vilket flera faktiskt gjorde, utan för att gå.
 
Vi gick utmed hela stranden och mycket i vattnet. Hade inte tvekat alls på att bada om badkläderna varit med. Iaf varmare än vad det brukar vara vid premiärbadet i början av sommaren. Avslutade med en stund sol ute på bryggan.
Är det en sommardag så är det och vad passar bättre än grillat till middag? Så blev det också!