Bokstavligen allt mellan himmel och jord.

Startar med en bild från förra söndagseftermiddagen då det såg ut så här i Vinberg. Svårt att visa på bild, men överallt var där ett rosa, varmt sken.
 
På måndagen, som är min lediga dag, var det ganska skönt väder. Eftersom alla säger att det i år finns så mycket svamp tänkte jag att t.o.m. skulle kunna hitta lite så jag bestämde mig för att ge mig ut i skogen. Frågade Victor om han ville följa med och det ville han. Eftersom vi inte brukar plocka svamp så har vi inget speciellt ställe, men Victor hade ett förslag på vart vi skulle åka, och så blev det.
Stannade först på ett ställe där någon varit före oss och plockat, så vi fortsatte lite längre in i skogen.
Skogen var ju full av svamp, många som inte skulle plockas, men var fina ändå.
 
Vår tanke var att hitta kantareller och/eller trattkantareller, och snart hade vi hittat de senare.
 
 
På mindre än ett par timmar hade vi plockat mängder med svamp som fick följa med oss hem.
 
 
Då var det dags att rensa svamp... Inte det roligaste man kan göra.
 
 
En del av svampen användes till maten den dagen. Det blev Per Morbergs pasta med trattkantarellsås med lök och Parmesan.
 
Vi började sedan torkningen av svamp som ska sparas. Fick tips om att använda torkskåpet, vilket fungerade alldeles utmärkt.
 
På tisdags kvällen fortsatte rensning och torkning. Vi har också gett bort en del svamp och det är alltid kul att kunna glädja någon.
 
 
Victor kopplade för ett par veckor sedan ihop en gammal videospelare med TV:n i köket. Här har vi nu sett filmer som filmades, främst, på barnen när de var små. Vi har sååå mycket film och det är så roligt att se.
 
På jobbet i veckan har det varit bra, som vanligt. Barnen har nu möjlighet att använda en vägg i målarrummet som staffli. Mycket populärt! När man har förskola i en villa är utrymmena ganska begränsade så det gäller att komma på smarata lösningar vilket jag tycker vi gjorde här.
 
Agnes har ju nu börjat sista året på gymnasiet och det är dags för treornas temafester. Temat på första festen var just första bokstaven i namnet. Planerna var från början att hon skulle vara apa, men det blev arbetare. Och så här gick hon på festem (- skottkärra)
 
I fredags skulle mamma fyllt 76 år. Efter jobbet åkte jag till Varberg och satte blommor vid hennes minnessten. När jag kom dit var Victor där. Han hade lagt några fina snäckor. Flera andra hade också satt blommor och det var så fint.
 
Jag hade under dagen också snabbokat en klipptid. Min frisör som jag haft under ett par år, och trivts så bra med, slutade som frisör innan sommaren, Så nu var det bara att prova någon ny på Salong Victoria. Det blev Madde, en nyanställd fd. Göteborgsfrisör med lång erfarenhet. Jättetrevlig och duktig, men det blev väldigt kort... Känns ovant.
På fredagskvällen var Jonas i Göteborg med jobbet. Det var 9-kamp på Liseberg som gällde.
Pappa var hemma hos oss övriga och åt på kvällen. Hämtade Jonas vid stationen vid midnatt. de hade haft det bra, men regnigt.
Lördagen började inte så bra. Vaknade tidigt med riktigt hemsk huvudvärk, så förmiddagen blev väldigt lugn och slapp. På eftermiddagen började jag ta tag i lite små förberedelser inför vår Londonresa. Snart är det dags!
På kvällen var det dags för kalas i Fegen för Elsa som fyllt 16 och Selma som fyllt 11 under veckan. På vägen dit stannade vi I Köinge. Det skulle hjälpas till att flytta ner en säng från övervåningen. Detta skulle göras för att Jonas mamma på måndag ska genomgå en höftoperation, och hon kommer inte att kunna gå i trappor på ett tag utan får sova på nedervåningen.
Väl i Fegen blev det mat, dryck och fika i deras mysiga hus. Trevlig kväll!
 
Idag är det dags för andra körövningen, som jag verkligen ser fram emot.