Glädjespridare i massor

I onsdags stack Agnes och jag till Gekås. Så lite folk, så det gick ganska fort att plocka ihop det vi skulle ha. Väl hemma så bakade jag ett par banan- och chokladpajer, som skulle vara till fika på fredagskvällen. 
På torsdagen jobbade jag tidigt. Därefter åkte jag hem och städade. Vid halv fem var det dags att ge sig iväg på jobb igen: föreläsning på Lilla Hansagården. Helena Hellström, som skulle föreläsa,  stod i dörren och tog i hand med ALLA 130 som skulle lyssna.
 Helena ser sig som Glädjespridare och det var detta hon skulle prata om. Tre otroligt roliga och viktiga timmar där vi fick lära oss att ta hand om oss själva först för att sen ha ork att kunna sprida positivitet och kunna bemöta och ta hand om andra. En underbar föreläsare!
På fredagen började jag tidigt igen, så klockan ringde 4:30. Man blir så glad när man kommer till jobbet kl.6 och möts av detta:
 
 
Kollegan Lovisa har dagen innan förberett så fint för mig. 😚❤
Tala om att jag har en egen Glädjespridare som kollega!!
Slutade 12:30. Åkte hem och la mig en stund för att kunna sova, men det gick inte. Vilade lite iaf. Fixade iordning oss och hemmet, var och hämtade mat och laddade med bubbel till förfesten.  Kl. 19 kom våra 10 gäster, alla med egen mat och dryck, mycket praktiskt. Skålade och sedan var förfestandet i gång.
 
Vi bjöd på fika, pajerna jag bakat tidigare i veckan.
 
Målet för kvällen var Bratts 80tals fest.
 Dit åkte vi vid 23- tiden. 
Sedan var det full fart på dansgolvet tills de stängde, kl 2. (Inte 3 som det stod på biljetten). Vilket härligt gäng som älskar att dansa!!
 
 
Agnes var snäll och hämtade oss. Lite strul med utlämningen av jackorna så hemma vid 2:30.Efter att ha varit vaken i 22,5 timmar var det skönt att gå och lägga sig. 
I går sov jag länge och tog det sedan lugnt hela dan, vilket behövdes. På kvällen var det min tur att skjutsa Agnes och sedan hämta på natten. Hon hade också varit på Bratt. Det snöade så fint när vi åkte hem.
Idag har jag grejat här hemma. Snöandet har fortsatt, mer eller mindre, hela dagen.
 Efter maten i kväll gick Agnes och jag ut en stund. Ca 10 cm snö och glashalt! Tog en liten promenad runt i samhället. Så fint.
 
Fick också avklarat vinterns mössanvändning. Ni som känner mig vet att jag hatar att ha mössa på mig, men nu är det gjort!
Var det någon som reagerade på rubriken i förra inlägget? Haha! När jag sparar ett inlägg för att kunna fortsätta skriva senare krävs det en rubrik. Då brukar jag välja en bokstav tills inlägget är klart för att då byta rubrik. Det sista glömde jag innan jag tryckte på "publicera".