Stort och smått

Ibland blir det längre tid mellan inläggen än jag tänkt. 
Onsdagen den 15 var jag på en helt onödig grej 🤣. Var via jobbet inbjuden till "Bokprat" på biblioteket. Fyra personer från biblioteket och kulturrådet skulle presentera nya böcker för oss. När vi kom fick vi varsitt kompendium med de aktuella böckerna. Sedan fick vi under en dryg timme höra de fyra personerna, i stort sett läsa innantill, från kompendiet om böckerna 😴😴. Ja, någon tog sig liiite friheter med några extra ord, utöver "Det tycker jag är en bra bok".
Söndagen den 19/1 var det dags för den årliga traditionen med Jonas mamma, bröder och respektive: Falkenbergsrevyn.
 
I år åt vi mat på Royal Thai före. Inte så gott som tidigare, dvs för några år sedan. Revyn hade däremot gjort ett lyft med nya personer i ensemblen och en ny inramning. Lena Pettersson saknade jag inte alls.
 Senaste veckan har varit både uppåt och neråt. Fick ett fruktansvärt besked om att en av våra nära  vänner är svårt sjuk och att det är en lång, tuff
 
period framåt med behandlingar. Ibland finns det inte ord...
På jobbet var det APT på torsdagen. Förstår inte att fyra timmar bara kan gå så fort. 
Fredag var ledig dag med en del ärenden att uträtta. Städade också lite. På kvällen var det festdags! Vi var 12 pers. som träffades hemma hos Ulf o Katrin med hämtmat för att förfesta innan det var dags för 80-talsfest på Bratt.
 Värdparet hade ett Flipperspel hemma! Lite tävling blev det. Vid 22:30 åkte vi till Bratt. Tyvärr var det en DJ som nog missat temat för kvällen... Han körde gärna 90-tal och när vi påpekade detta blev han sur. Dessutom var det ingen höjdarmusik. Saknade vår gamla DJ Elof, som var sjuk. Vi i gänget hade ändå kul på dansgolvet.
 
Det blev sent innan vi kom i säng, så skönt med lite sovmorgon på lördagen.
På eftermiddagen åkte Jonas och jag till Varberg för att titta och heja på Victor som tävlade i Hallandskastet, Discgolf. Vi hämtade pappa som också ville följa med och titta.
 
Härligt väder! Roligt att se.
För Victor gick det sådär i tävlingen.
 
Nu ska jag göra lite reklam. I slutet av oktober köpte jag ett ögonfransserum, Xlash, som jag började använda. Då såg mina sminkade ögon ut såhär:
 
Såhär såg ögonfransarna ut efter 8 veckor 
 Så lätt att använda