Bride to be

Min vecka startade lite annorlunda än vanligt. Det blev arbete hemifrån på måndag förmiddag. Agnes skulle till Sofie och göra slingor vid 11, och eftersom vi bara hade en bil att dela på fick vi samåka. Det blev ungefär tre timmar på förskolan innan jag åkte hem igen med en snyggt nyslingad Agnes. Hemma fortsatte jag att jobba en stund till.
På tisdagen startade jag med rektorsmöte som i sin tur startade lite ovanligt: i en tipi på Thorén framtid i Skrea.
 I regn och blåst fick vi samlas i tältet. Vi visste inte om detta, så ingen var klädd för ett möte "utomhus". Som tur var fick vi lite glögg att värma oss med. Där fick vi lite information om förskolan innan vi, som tur var, fick flytta in. Mötet rörde budget och förändringar för huvudmännen/styrelser och var eg. bara information jag skulle föra vidare.
På torsdagen skulle vi haft APT, men då en kollega var sjuk sköt vi upp det en vecka.
Så blev det då äntligen fredag!! Denna dag har jag/vi sett fram emot. Strax efter det jag hade vaknat kom det en Snap med orden: "Äntligen, som jag längtat". Vad var det då som skulle hända? Jo, vår kollega och vän, Lovisa, ska gifta sig i januari, och nu var det möhippedags! Linda, Sofie och jag skulle ta ut henne på en överraskningsdag. Strax före kl.13 dök vi upp på Jordgubben. Där sitter en förvånad Lovisa, som tror hon ska till IKEA med blivande mannen,  efter jobbet 😂.
 
Efter lite pyntande och uppvisande för barnen fick vi skjuts till stationen.
 
 
Tåget tog oss till Göteborg.
 
 Bubbligt
Framme i Göteborg fick Lovisa utföra lite uppdrag innan det var dags för mat.
Mmmmm, så gott!
Personalen var mycket trevlig och uppmärksam mot vår brud
 
Eftersom Lovisa älskar musikal så var det kl.18 dags att gå på Lisebergsteatern och se "Sound of music".
 En underbar föreställning, med många falkenbergare på scen.
 
Efteråt tog vi en promenad genom Liseberg, som denna dag öppnat för Julevenemanget.
 
Såå fint och mysigt. Vi hade också sån tur med vädret. Efteråt blev det promenad till stationen och tåget hem vid 23. Det var en ganska slutkörd blivande brud som vi skickade hem... Hon hade ju varit uppe sedan före fem och dessutom jobbat.  
Resten av helgen har varit lugn med "hemarbete", "taxitjänst" och lite annat.