Dags att fira in 2021đŸŽ‰đŸŸ

Förra inlĂ€gget avslutades med regn och blĂ„st vilket under senare eftermiddagen övergick i SNÖ och blĂ„st. Hade man inte trott! Agnes körde frĂ„n IKEA i vĂ€rsta vĂ€dret och vĂ„ra vĂ€nner frĂ„n SĂ€len under dagen. Hade inte varit lĂ€ttkört för nĂ„gon. Jag tog mig en mycket kort promenad för att Ă„terlĂ€mna en nyckel och sĂ„ fick jag ju kĂ€nna pĂ„ lite snö ❄.
 
Dagen efter regnade det bort.
MÄndag och tisdag var vÀldigt lugna. Grejade hemma, spelade spel, sÄg nÄgon film, löste korsord, lÀste mm. Vi planerade ocksÄ lite för nyÄr, ett firande som ocksÄ kommer att prÀglas av nytÀnk om vÀdret Àr pÄ vÄr sida.
PÄ onsdagen Äkte jag till GekÄs för att byta lite julklappar. Om möjligt sÄ var det Ànnu lugnare i varuhuset. I stort sett ALLA julsaker var redan bortplockade. 
NyÄrsafton firades vÀldigt lugnt, den ocksÄ. Victor och Elin var hemma med Jonas och mig.
 
Agnes firade med nÄgra kompisar. Vi Ät vÄr förrÀtt, pizzabitar med ost, Creme Fraiche, rom och dill, samtidigt som vi skÄlade in kvÀllen tillsammans med vÄrt nyÄrsgÀng via lÀnk.
 
Nina fattas i bild liksom deras "barn". 
Trevligt att ses sÄhÀr en stund nÀr vÄrt gemensamma firande inte gÄr att genomföra som vanligt.
 
Resten av kvÀllen fortsatte med huvudrÀtt:
 Lax med tillbehör.
Jag hade gjort ett quiz som varje sÀllskap körde var för sig och dessutom sÄ hittade vi ett roligt quiz pÄ nÀtet med blandade frÄgor och musik.
 Dessert och sedan en god drink, som Victor bjöd pÄ.
Strax efter 23 började vi lite förberedelser inför 12-slaget. Jonas och Victor fixade en brasa i vÄr grill.
 
Vi tog ut ett bord med glas och dryck samt en I-pad sÄ vi kunde följa firandet frÄn Skansen. Strax före 12 kom Marita, Göran och Terese sÄ vi firade ihop medan vi hade Björn och Nina pÄ Messenger. 
 
 
Det var knappt att det gick att höra ljudet frÄn vare sig I-pad eller vÄra vÀnner dÄ det var helt galet mycket fyrverkerier och smÀllare runt om.
Efter ett tag kom ocksĂ„ Peter och Madde med sina nyĂ„rsgĂ€ster för att önska Gott Nytt År.
Vi var ute i nÀstan 1,5 tim och hade otrolig tur med vÀdret med vindstilla och bara lite regn. Under dagen hade det regat nÀstan oavbrutet.
 I dag har det traditionsenligt varit en slapp dag med Ivanhoe pÄ TV.
 Mysigt!
Â