Varierat innehåll under andra semesterveckan

Nu börjar veckodagarna flyta ihop så man varje morgon när man vaknar får fundera på vilken dag det är. Då är det semester! 
Lite molnigt och inte så varmt som innan när vi kom upp på måndagen. Vi bestämde oss ändå  för att åka till stranden. Kanske inte det bästa beslutet. Det blåste mer och mer och blev kyligare hela tiden. Till slut satt vi invirade i filtar och handdukar och läste medan ett gäng spelade boule. Vi lämnade vid 15. Åkte hem och gjorde oss i ordning. Vid 17:30 hade vi bokat bord på Hermans (igen) tillsammans med Agnes för att se på "Grease" som spelades på torget av Storans teaterelever. 600 personer på torget, fullt utanför avspärrningarna och fullt på Hermans. Så många människor har man inte varit tillsammans med på länge. Vi åt lite kräftor och Agnes tog en drink. Vädret hade nu blivit mycket bättre. Sedan var det dags för föreställningen. Tyvärr hörde vi de talade delarna sämre där vi satt, men såg bra och hörde sång och musik jättebra.
 
Så duktiga! Kan verkligen rekommendera att se den. (Spelas på måndagar 14 och 18). Kan nu efter att ha ätit på Hermans vid två tillfällen säga att maten där inte är bra. Tråkig och smaklös. Tyvärr. 
Tisdag och lite planerade grejer. Färgade först håret och bakade ett par kakor till kommande trevligheter. Strax efter 12 var jag och fick min andra vaccindos.
 Lätt, smidigt och utan problem.
Efter detta körde jag till Långås bär och plockade jordgubbar. De hade denna dag öppnat plockning på en ny sort. 
 
Plockade lite bär till Agnes som jag åkte dit med. När jag skulle gå därifrån sa Agnes att hon ville testa en sak. Hon gick iväg och hämtade en matsked 🤔 som hon sedan gjorde såhär med:
 Därefter testade hon vidare:
 
 
Klart magnetisk... 😲 Och för er som undrar så har jag inget under plåstret. Då hade det ju inte varit något att dela med mig av.
 
Hemma plockade jag lite körsbär.
Linda kom hit strax före 19:30 på en drink. Anders anslöt efter 21 när han sett FFFmatchen. Sedan spelade vi Canasta fram till klockan 1. Linda och jag tog revansch på förra gångens förlust.
 Älskar vårt uterum på natten med alla ljus!
Under kvällen hade min arm börjat värka allt mer. Under natten fick jag frossa. Sedan sov JAG till 9:30! Var trött även när jag vaknade. Vi åkte till stranden och jag sov en stund där också.
 
Först framåt eftermiddagen blev jag mig själv igen. Det konstiga var att värken i armen var nästan helt borta redan på förmiddagen. På kvällen "assisterade" vi Agnes som skulle hämta ett glasbord som hon köpt i Halmstad. Blev en snabbtur dit och tillbaka. 
Sen kvällsmat och i säng "tidigt" = vid midnatt.
Upp tidigt på torsdagen för nu var det dags för traditionsenlig sommardate med mina ex. Dvs. nu skulle jag träffa Ingela, Anniki och Anette på frukost. Denna gång hemma hos Anette i Varberg. Vi bjöds på superlyxig frukost och också på fika. Här tillbringade vi förmiddagen och en stor del av eftermiddagen:
 Så mysigt! Det är så skönt att träffas för vi tar bara vid där vi var senast och sedan är det knappt tyst! Tack för att ni fortfarande efter 20 år, ja vissa efter drygt 30 år, finns där! Vid 14-tiden bröt vi upp. Eftersom vädret var fint tänkte jag kolla om det gick att få parkering vid Kärleksparken för att kunna bada och kanske sola en stund. Hade tur! En person som precis lämnade så jag fick parkerat. På Damernas var det inte så mycket folk som jag trodde, så kunde lägga ut min filt. Sedan blev det sol och bad! Hade också med mig lite "fika":
 Tur var väl det för jag blev kvar till 17:30. Läste och sov lite mellan baden. Skööönt!
 
Fick också ta del av dessa ❤ skapade av några skicklig flygare. Det var som någon sa: "Har aldrig sett så många kameror här, för de används aldrig av respekt, men nu var de ju riktade uppåt".
Jonas tävlade i discgolf och skulle inte komma hem förrän senare så jag åt själv och tittade på lite film.
Lite olika projekt under freDAGEN. Jonas med bröder körde gocart i Varberg under senare delen av eftermiddagen. Strax innan 19 träffades vi alla hemma hos Peter och Madde för grillning och mångkamp.
 Pricka och kasta är ju inte min grej men lyckades ändå få ihop en del poäng.
Trevlig kväll ihop.
Lördag och en dag på stranden ihop med många i gänget. På kvällen blev det spontanspel med Göran, Marita och Terese hos oss. Trevligt som vanligt! 🙂
Idag har vädret varit varmt och blåsigt med en sol som kommit och gått. Det blev iaf strandläge idag också med mycket bokläsning och många bad.
 
Nu har vi precis duschat och ska iväg på en liten sommaraktivitet om en liten stund. Mer om det i nästa inlägg.