Lycklig 😌

Ja, sÄ var höstterminen igÄng. NÄgot lugnare pÄ jobbet vilket gjorde att jag hann komma igÄng med det administrativa ocksÄ, Àven om vÄrt nÀtverk och skrivare inte ville vara med pÄ en uppstart. Mycket irriterande.
PĂ„ onsdagen hade Agnes varit hemma hos oss och röjt och stĂ€dat. Hon tycker att vi har för mycket grejer framme och sĂ„ erbjöd hon sig att skura duschen, för att hon tyckte det var kul och kanske för att det behövdes...❀ đŸ€—
VÀdret under början av veckan var klart höstlikt. Trodde vÀl inte att det skulle vÀnda men pÄ fredagen sÄ! Detta passade alldeles utmÀrkt för mina planer för oss. Jonas var vaktledig och jag hade ledig dag. SÄ jag planerade en heldag som en överraskning för Jonas. Starten var gemensamt planerad dÄ Jonas skulle till Net on net i Ullared. TÀnkte att jag kunde följa med och göra ett snabbt GekÄsbesök. SÄ blev det. Skulle ha lite grejer pÄ kem/tekn, men dÀr höll de pÄ att lÀgga nytt golv sÄ allt var runtflyttat och inte lÀtt att hitta.
 
Efter Ullared styrde vi mot Göteborg. Parkerade och promenerade till Mr Cake för en fika.
Jag skulle lÀtt kunna hoppa över Ärets fikastunder för detta 
 Mmmm...
Efter fikat sÄ gick vi lite i affÀrer och gjorde faktiskt nÄgra köp. Sedan var det tid att gÄ till bilen och lasta av och byta om lite. Nu var det dags för den stora överraskningen. Hade mutat Jonas med öl om han skulle tycka det var för trÄkigt. Bara det inte blir balett, var hans ord. Och balett var det INTE. Vi gick till Grindstugan dÀr vi aldrig varit tidigare. En kö var dÀr men inga skyltar till vad det var som skulle hÀnda. Perfekt! Gick bra en stund tills man kunde se detta genom "staketet":
 DÀr knÀckte Jonas det hela och jag kunde berÀtta att det var Arvingarnas sommaravslutning vi skulle pÄ. Vi fick köa en bra stund men nÀr det var vÄr tur fick vi bord lÀngst fram.
 
Hade vi valt stolarna lĂ€ngst fram vid bordet hade man kunnat ha scenen som bord 😂.
Strikta Coronaregler i och med att man var tvungen att sitta och att de max tog in 350 pers. Sedan fick vi ÀndÄ dela bord med tvÄ andra par... Vi Ät god hamburgare och lax innan Arvingarna klev pÄ scenen strax efter 20. Nu blir det bildbombning:
 
 
Önskar jag kunde dela kĂ€nslan av denna kvĂ€ll med all bra musik, publik pĂ„ sĂ„ng- och festhumör, nĂ€rheten, stĂ€mningen. Lyckligare Ă€n ett barn pĂ„ julafton! đŸ€© SvĂ„rt att sitta ner, men det var stenhĂ„rda regler dĂ€r.
Lördag och lite lugnare. Fixade lite inför kvÀllen dÄ barn och pappa skulle komma och grilla. Blev en mysig kvÀll ihop.
Fint vÀder pÄ söndagen. Satt ute och solade ett tag och jobbade sedan en del. Hann ocksÄ med att trÀffa Jonas kusin, eller rÀttare sagt mest kusinens fru, som bÄda varit och hÀlsat pÄ hos Peter och Madde i helgen.
 
 
 

Kommentera hÀr: