Sol, värme, julklapp och livemusik!

Som en direkt fortsättning på förra inlägget så har det varit en helt otrolig vecka med soliga och VARMA dagar där man knappt har orkat göra något. Kvällar och nätter har varit tropiska.
I onsdags kväll var barnen hembjudna på mat, men eftersom det var så otroligt varmt så orkade vi (jag) inte laga mat utan den beställdes och medtogs av Victor och Agnes när de kom. Vi fick också flytta ut bordet i skuggan där det gick att sitta.
 Smidigt att bara kunna sitta och vänta.
Efter maten spelade vi lite spel.
 Vi hade också ett litet projekt: att plocka körsbär. Victor klättrade upp i trädet, Jonas på stege och jag på marknivå.
 Drygt 2,5 kg bär fick vi ihop på en liten stund.
 Gott att ha med kalla till stranden!
På torsdagen, på stranden, fick vi en idé:
Att åka till Gekås på kvällen. Vid 17:30 stack vi iväg efter att snabbt ha mellanlandat hemma.
 29 grader, vem åker till Gekås då? Haha 😂. Ja, några var vi ju där. Men åhhh vad skönt det var inne. Har inte varit så sval på ett par veckor. Vilken skön känsla att kunna göra något utan att svettas!
Fick tag i det vi skulle ha och inga direkta köer, så ett bra besök.
 Så här har det sett ut hela veckan.
På fredagskvällen spelade vi kort med Peter och Madde. Vi satt ute och spelade tills det blev mörkt, sedan satt vi i deras uterum.
Något svalare på lördagen men ändå 28 grader när vi lämnade stranden. Fullt kaos med massor av bilar trots ett inställt Wheels and Wings. Tog oss smidigt både till Willys och sedan hem. En lugn kväll hemma.
Vaknade idag till 18 grader och molnigt. Tvättade och städade. Strax före 16 blev vi upphämtade av Henrik och Mimmi. På Hermans träffade vi sedan Vanja, Leif, Peter, Madde, Anders och Linda. Vi blev bjudna på mat som vår julklapp.
 
Efter maten blev det mer julklapp i form av revy i Hwitans trädgård: "Bäst of Falkenbergsrevyn".
 
Lite dryck före med svågrar och svägerskor.
 
 
 Det var både bra och roligt. Fantastiskt att få uppleva musik live! Jag tackar för allt jag bjöds på!
Tro det eller ej men det blev lite kyligt framåt 21 när vi skulle hem. Såhär fint var det när vi klev ur bilen i Vinberg:
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: